Петима от „Хемус” спечелиха отборна купа за България от „Астерикс къп” в Ниш

Posted on май 17, 2019 in Медиите за нас | 0 comments

етима състезатели на ТК „Хемус” бяха част от българския отбор, участвал в дисциплината пумсе в четвъртото издание на Asteriks cup в Ниш, Сърбия. Обединеният отбор, включващ представители на различни български клубове, бе воден от  треньорите Бисер Христов и Румен Димитров. Състезателите на „Хемус” допринесоха за спечелване на отборна купа за първо място за България.

Златни медалисти от „Хемус” станаха Криситян Стефанов – кадети „Б” клас – индивидуално, в двойка със Светлозара Колева и в тройка със състезатели от Бургас. Светлозара Колева – индивидуално и на двойка в „Б” клас в тройка в клас „А”. Мартина Димитрова е със златни медали на двойка и тройка и със сребро индивидуално в клас „А”. 4 Стотни не достигнаха на Мартина да стане първа, въпреки че оценката й за презентация бе по-висока. Злато и за Йордан Добрев – индивидуално и в двойка с Милица Петрова в клас „А” юноши и девойки. Милица Петрова е с бронз на индивидуалното и със злато в двойка с Йордан Добрев.

Следващият турнир за нас е на 1 юни в София. Ще се представим с голям отбор в двете дисциплини на таекуондо, коментира старши треньорът на „Хемус” Румен Димитров.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *